Industrie en productie op Instagram

Industrie betreft de fabricage van goederen uit grondstoffen (aardgas, olie). Naast deze zware industrie bestaat ook het produceren van goederen. Produceren betekent het toevoegen van waarde aan producten. Het betreft eigenlijk alle producten die je als consument kunt kopen, dus haarshampoo, een fles cola of een mobiele telefoon. Met name de fabricage van grondstoffen kan belangrijk zijn voor de economie van een land. Hoe zorg je ervoor dat mensen deze sector meer gaan begrijpen en dat ze bepaalde producten gaan kopen? Een nieuwe marketingstrategie kan zijn via social media. Dan in het bijzonder via Instagram!

Waarom Instagram?

Instagram is een onderdeel van de social media platformen. De afgelopen jaren heeft het zich flink ontwikkeld en staat nu hoog aangeschreven als platform. Mensen kunnen een foto of video delen met anderen, vervolgens liken en deze kan uiteindelijk weer gedeeld worden met anderen. Soms zegt een foto meer dan 1000 woorden, de perfecte gedachte voor Instagram. Het dient in dit geval als een hulpdienst. Een hulpdienst als oplossing. Doormiddel van foto’s of video’s van de werkzaamheden die worden uitgevoerd in de bepaalde sectoren kan dit mensen aantrekken. De beelden moeten ervoor zorgen dat mensen zich getriggerd voelen om verder te kijken op de website en zich zo verder in te gaan lezen wat betreft de producten die worden aangeboden/werkzaamheden die worden uitgevoerd. Dit zal er uiteindelijk toe leiden dat meer mensen zich in deze sector willen mengen.

Waarom Chatkracht?

Chatkracht dient hierbij als online chatservice voor de bedrijven. Denk hierbij aan het ontnemen van werk wat zorgt voor extra tijd. De chatspecialisten kunnen zo mensen helpen die vragen hebben over een bepaald onderwerp of mensen triggeren om ook verder te kijken dan de Instagrampagina. Het is dus een extra mogelijkheid die chatkracht creëert voor andere bedrijven. Het levert dus voor alle partijen een win-winsituatie op met alleen maar voordelen hierbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *