Jouw uitvaartverzekering vergelijken

Wil je besparen op vaste lasten? Dan is de vergelijkingssite totaal.com misschien iets voor jou. Hier kun je eenvoudig diverse verzekeringen met elkaar vergelijken, maar ook de aanbieders van energie of Internet/tv/bellen.

Uitvaartverzekeringen

Ook op uitvaartverzekeringen kun je flink besparen. Via totaal.com kan je een uitvaartverzekering eenvoudig vergelijken, om zo de verzekering te kiezen die het beste bij jou past.

Waarom verzekeren voor de uitvaart?

Een begrafenisverzekering dekt alle kosten voor je uitvaart. Zo krijgen je nabestaanden niet te maken met kosten, als er niet genoeg spaargeld is. Ook hoeven je naasten je uitvaart niet voor te schieten, vanwege bevroren banktegoeden na overlijden.

Soorten verzekeringen

  • Er is een kapitaalverzekering. Na overlijden krijgen je nabestaanden een bedrag uitgekeerd, waarmee zij je uitvaart kunnen betalen.
  • Zo is er ook een naturaverzekering. Als je overlijdt krijgen je nabestaande geen geld uitgekeerd maar diensten. Bijvoorbeeld de rouwauto’s en rouwkaarten.
  • Dan heb je nog de koopsom verzekering. Bij deze verzekering leg je eenmalig een groot bedrag in, waarmee de kosten van de uitvaart betaald worden.

Vergelijken via totaalbesparen.com

Via totaal.com kunt je jouw uitvaartverzekering vergelijken met één muisklik.

Let op

Het is vaak niet voordelig om over te stappen van uitvaartverzekeraar. Tijdens de loopduur van de verzekering bouw je een spaarpot op. Bij het beëindigen van de verzekering, wordt er een deel van het reeds gespaarde bedrag uitgekeerd. Neem je een nieuwe verzekering, dan begint het sparen weer van voor af aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *