Sportradar aandelen kopen

sportradar aandelen kopen

In de eerste weken van de lanceren was het aandeel van Sportradar razend populair. Het bedrijf, dat zijn entree maakte op de beurs midden september is gaat al langer mee. Het is een bedrijf dat producten en diensten aanbied in de wereld rondom de sportweddenschappen en sport entertainment. In juni 2021 werd bekendgemaakt dat de opbrengsten met 100% waren gestegen ten opzichte van het vorige boekjaar. Voor veel investeerders was dit reden om het aandeel te kopen.

Dat het bedrijf een pas sinds september dit jaar op de beurs is verschenen betekent niet dat het een jong bedrijf is. Het kent namelijk al een rijke geschiedenis, het bedrijf bestaat inmiddels als 20 jaar. Het is groot geworden door andere bedrijven te helpen groeien. Wanneer je investeert in het bedrijf investeer je in haar vele klanten in de sportindustrie.

sportradar aandelen kopen

Hoe kan je sportradar aandelen kopen?

Online zijn er verschillende brokers die de aandelen van sportradar verhandelen. Op platforms als eToro, Plus500 en DEGIRO kan je sportradar aandelen kopen. Een platform als eToro is vooral voor beginnende beleggers handig.

Meer informatie Sportradar Group AG

Het bedrijf is gevestigd in Zwitserland en levert verschillende producten en diensten aan bedrijven binnen de sportsector. Een van de belangrijkste diensten die ze leveren zijn het  verzamelen van sportdata en analyseren sportdata en leveren die weer aan gokwebsites. Het bedrijf heeft kantoren over de hele wereld, 35 in totaal en in 19 verschillende landen. In 2020 was het aantal werknemers 2300.

Opbrengsten Sportradar aandeel

Aangezien het afgelopen jaar financieel goed verlopen, lijkt het erop dat het bedrijf in de gezond is. Verder is de branche waar ze in opereren ook flink aan het groeien. Er is steeds meer vraag naar (online) sportweddenschappen en de sportdata die de websites nodig hebben. Ongeacht dat dit allemaal positieve punten zijn moet er gerealiseerd worden dat er weinig bekend is over het bedrijf. Aangezien het pas sinds september op de beurs verhandelbaar is, is er geen eerder koersinformatie bekend.

Meer weten over deze interessante nieuwkomer op de beurs? Bij Bankr kan je terecht voor verschillende artikelen over aandelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *