Welke zorgverzekering kies jij dit jaar?

Het is alweer bijna december, dat betekend dat het einde van het jaar nadert. 12 november was de datum dat de nieuwe premies van de zorgverzekering bekend werden. Afgelopen jaar is voor vele niet het beste jaar geweest. Daarom is het kiezen van een goeie zorgverzekering zo belangrijk in deze tijd. In dit artikel geven we wat tips om deze beste zorgverzekering te kiezen voor 2021.

Wacht niet te lang met de beslissing te maken om over te stappen naar een andere zorg verzekering. 31 december is de laatste dag dat je kan overstappen, als je dit niet doet word je huidige zorgverzekering verlengt met een jaar.

Afgelopen tijd vanwege het corona virus is er natuurlijk veel gebeurt omringd de zorg. Veel mensen hebben een bezoekje gebracht aan de huisarts of ziekenhuis. Dit kan betekenen dat er dingen gaan veranderen met de premies van 2021.

Vaak veranderen mensen hun zorgwensen elk jaar. Dit kan komen door veranderingen in hun levensstijl of een operatie die op de planning staat. Om dit soort reden is het belangrijk om te weten wat jouw zorgwensen voor aankomend jaar nou eigenlijk zijn.

Als je weet wat jouw zorgwensen zijn kan je gebruik maken van zorgvergelijkers. www.zorgkiezer.nl is een voorbeeld van zo’n zorgvergelijker. Bij een zorgvergelijker geef je je zorgwensen aan. De zorgvergelijker maakt een selectie voor jou van zorgverzekeringen die aan jouw wensen voldoen. Ook staan gelijk de prijzen erbij waardoor het erg overzichtelijk wordt en je gemakkelijk een keuze kan maken.

Overstappen naar een andere zorgverzekering kan wel honderden euro’s schelen per jaar. Dus wees niet te laat en neem even de tijd om te kijken of je een betere deal kan vinden via een zorgvergelijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *